Wegens verbouwing kan het rommeliger zijn dan dat u gewend bent van ons. Excuses voor het ongemak

Vergader Midden in de Natuur bij Schrieversheide

  • 4
    Vergaderkamers
  • 4
    Arrangementen

Bent u opzoek naar een vergaderlocatie in de natuur?

Bij Restaurant Schrieversheide kunt u vergaderen en bijeenkomen in een rustige, bosrijke omgeving. Omringd door groen, biedt deze setting de perfecte achtergrond om uw zakelijke bijeenkomsten een creatieve impuls te geven.

Onze vergaderruimtes zijn niet alleen esthetisch aangenaam, maar zijn ook uitgerust met alle moderne technische faciliteiten die u nodig heeft. Een betrouwbaar en beveiligd wifi-signaal is beschikbaar in elke zaal, samen met essentiële presentatiemiddelen zoals flip-overs, whiteboards, en geavanceerde projectieapparatuur. Voor optimale communicatie tijdens uw sessies bieden wij een conferentietelefoon en microfoon. En als u een speciale sfeer wilt creëren, kunt u muziek afspelen via onze Sonos-installatie.

Gelegen midden in een wandelgebied, voldoet onze locatie aan alle vereisten voor een succesvolle vergadering, teamdag of evenement. Dankzij onze diversiteit aan ruimtes en faciliteiten hebben wij altijd een zaal die past bij uw behoeften. Tussen de sessies door kunt u genieten van een ontspannende wandeling door de Brunssumerheide, wat zorgt voor een welkome onderbreking en een frisse blik.

Een inspirerende en productieve dag bij Restaurant Schrieversheide is gegarandeerd!

Elke Ruimte, Een Nieuwe Beleving: Onze Vergaderlocaties

Heide kamer

Deze ruimte is geschikt tot 30 personen met uitzicht op het prachtige natuurgebied de Brunssummerheide.

Boswachter kamer

Deze comfortabele ruimte is geschikt voor gezelschappen tot en met 8 personen.

Rode beek kamer

Een gezellige ruimte geschikt tot 12 personen.

Hooglander kamer

Deze mooie ruime functionele ruimte beschikt over twee kleine zitjes en is geschikt tot wel 40 personen.

Culinair Compleet: Onze Vergaderlunch Arrangementen

Koffie & Thee Arrangement

Onbeperkt koffie,thee, tafelwater en een stukje appeltaart

€12,00 per persoon

Verfijnde Broodjeslunch

Geniet van twee luxe harde broodjes, rijkelijk belegd met regionale Limburgse ham, smaakvolle Goudse kaas, romige eiersalade, zachte brie, en onze ambachtelijke tonijnsalade en kipkerriesalade. Deze lunch wordt vergezeld door een smaakvol, vers bereid soepje.

€18,00 per persoon

Culinaire Verwenlunch

Trakteer uzelf op twee luxe harde broodjes, rijk gevuld met Limburgse ham, Goudse kaas, eiersalade, brie, onze speciale tonijnsalade, zomerse tomaat met mozzarella en basilicum, fijne carpaccio en rijke gerookte zalm. Compleet gemaakt met een rundvleeskroket en vers handfruit. Als finishing touch serveren wij een heerlijk soepje.

€22,50 per persoon

Tussentijdse Delicatesse

Gun uzelf een genietmoment tijdens de pauze van uw vergadering. Kies uit een hartige snack of zoete lekkernij om uw energie op peil te houden en uw zintuigen te prikkelen.

€ 4,25 per persoon

Ontspan na het Vergaderen in Onze Sfeervolle Bar!

Nadat uw vergadersessie bij Restaurant Schrieversheide tot een succesvol einde is gekomen, nodigen wij u uit om te ontspannen en na te borrelen in onze sfeervolle bar. Geniet van een informele sfeer, heerlijke drankjes en gezelligheid. Onze vriendelijke barmedewerkers staan tot uw beschikking om u te assisteren en te informeren over de mogelijkheden voor een gezellige borrel na uw vergadering. Verleng de productiviteit met een ontspannen en informele setting in onze bar. Ontdek de mogelijkheden en maak van uw vergadering een complete ervaring bij Restaurant Schrieversheide!

Uw Wens, Ons Werk

Bij Restaurant Schrieversheide streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u iets specifieks of heeft u unieke eisen voor uw bijeenkomst? Laat het ons weten! In overleg is bijna alles mogelijk. Want bij ons is niets te gek. Samen zorgen we voor een evenement op maat dat aan al uw verwachtingen voldoet