WEGENS TELEFOONSTORING MOMENTEEL NIET TELEFONISCH BEREIKBAAR Let op aub: Momenteel zitten wij in verbouwing waardoor het iets rommeliger kan ogen dan u gewend bent.

Unieke locatie in een natuurlijke omgeving

Op zoek naar een unieke locatie voor uw koffietafel in een natuurlijke omgeving?

Restaurant Schrieversheide biedt een serene en bosrijke omgeving, ideaal voor het herdenken van dierbaren en het bieden van steun aan elkaar. Een speciaal en respectvol afscheid is van groot belang voor familie, vrienden en naasten, en wij streven ernaar om een ruimte te bieden waarin men in alle rust en intimiteit kan samenkomen.

Een koffietafel speelt een cruciale rol in het afscheidsproces, het is een moment waarop herinneringen worden gedeeld en steun wordt geboden aan de familie en elkaar. Wij bij Restaurant Schrieversheide begrijpen het belang hiervan en verzorgen dit belangrijke onderdeel van het afscheid graag voor u, met de grootste zorg en respect.

Ons restaurant, gelegen in het prachtige natuurgebied van de Brunssumerheide, beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor gezelschappen van verschillende groottes. Afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten, kiezen we in overleg de meest geschikte ruimte. Het is onze prioriteit om u een passende, sfeervolle en respectvolle omgeving te bieden, waarin u in alle rust en met de nodige privacy deze dag kunt doorbrengen.

Bij Restaurant Schrieversheide staan uw wensen centraal, en we zijn er om u te ondersteunen en te zorgen dat aan alles gedacht is op deze belangrijke dag.

Stijlvol Samenkomen: Onze Koffietafel Arrangementen

Herinneringen & Harmonie: Ons Limburgse Koffietafel Arrangement

Wij verzorgen voor u een serene en smaakvolle koffietafel met een selectie van authentieke Limburgse vlaaien van de warme bakker, zoals appeltaart, rijstevlaai, pudding-kruimelvlaai, kersenvlaai en abrikozenvlaai. Daarnaast presenteren we een assortiment aan verse broodjes, rijkelijk belegd met lokale specialiteiten zoals Limburgse ham, goudse kaas, brie, tonijn en eiersalade. Hierbij wordt onbeperkt koffie en thee geserveerd. Laat u omringen door de smaken en de warmte van Limburg terwijl u in alle rust herinneringen ophaalt en steun vindt bij elkaar.

€ 19,50 per persoon

Uw Verlangens, Onze Missie

In het sfeervolle Restaurant Schrieversheide, zetten we ons volledig in om aan uw specifieke wensen en verwachtingen te voldoen. Heeft u speciale verzoeken of unieke voorkeuren voor uw koffietafel of bijeenkomst? Aarzel niet om deze met ons te delen! We staan open voor overleg en streven ernaar om, waar mogelijk, flexibiliteit en aanpassingen te bieden, zodat uw samenzijn naadloos aansluit op uw wensen. Samen creëren we een gepersonaliseerde ervaring die zowel warm als memorabel is.