Wegens verbouwing kan het rommeliger zijn dan dat u gewend bent van ons. Excuses voor het ongemak

Ontdek ons verhaal

Over ons

Welkom bij Restaurant Schrieversheide, waar natuur, traditie en culinaire passie samenkomen.

Genesteld aan de rand van het adembenemende natuurgebied Brunssummerheide, staat Restaurant Schrieversheide niet alleen bekend als restaurant, maar ook als een geliefd pannenkoekenrestaurant. Hier, waar het pulserende hart van de natuur samenkomt met culinaire verrassingen, bieden wij een veelzijdige eetervaring.

Of u nu zin heeft in een lunchgerecht of een traditionele, hartverwarmende pannenkoek, bij ons vindt u altijd iets dat uw smaakpapillen prikkelt. Vanaf de ruime parkeerplaats aan de Schaapskooiweg wandelt u rechtstreeks onze gastvrije omgeving in. Of u nu de frisse boslucht inademt na een verkwikkende wandeling, een fietstocht afrondt of gewoon een gezellig moment wilt delen met dierbaren; ons restaurant en pannenkoeken restaurant bieden de ideale achtergrond.

In de zomerse maanden kunt u buiten op ons zonovergoten terras plaatsnemen, terwijl de winterse dagen worden gekenmerkt door de knusheid en warmte van ons binneninterieur. Kinderen kunnen hun energie kwijt in onze speeltuin, terwijl volwassenen genieten van een verkwikkende kop koffie vergezeld van een authentiek stuk Limburgse vlaai, een heerlijke pannenkoek of een keuze uit onze uitgebreide menukaart.

Met 120 zitplaatsen binnen en maar liefst 500 zitplaatsen buiten, is er altijd wel een plekje waar u kunt genieten van het majestueuze uitzicht op de paars-groene heide, vaak met het pittoreske beeld van een herder die zijn schapen begeleidt.

En voor degenen die op de fiets of te paard komen: tegenover ons etablissement bieden wij een fiets- en paardenstalling aan, zodat u met een gerust hart kunt genieten van wat Restaurant Schrieversheide te bieden heeft.

Natuurbeleving

Direct gelegen aan de prachtige Brunssummerheide, de ideale start- of eindpunt voor een wandel- of fietstocht in de natuur.

Kinderparadijs

Voorzien van een speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen, terwijl ouders ontspannen en genieten.

Ruim Terras

Met 500 zitplaatsen buiten en een adembenemend uitzicht op de paars-groene heide.

Pannenkoekenrestaurant

Een uitgebreide selectie van zowel klassieke als inventieve pannenkoeken voor jong en oud.