Restaurant Schrieversheide

vier je verjaardag op de hei

Stacks Image 187

Vier je verjaardag op Schrieversheide! Er zijn heel wat leerzame en leuke activiteiten te boeken bij Vereniging Natuurmonumenten.

Je kunt bijvoorbeeld met je vriendjes een hut bouwen in het avonturenbos, of op ontdekking gaan in de dierenkijkplek. Verder is er een boombeeldenroute, heksenkring en een mini-speeltuin.

Drie keuze menu's voor je verjaardagsfeestje bij Restaurant Schrieversheide, klik hieronder voor alle informatie en prijzen!

Stacks Image 137

Sluit je verjaardag op Schrieversheide af met zo'n reuze leuk pannenkoeken-kliederfeestje. Zelf je pannenkoek versieren, ranja met een rietje, kleurplaten, slingers en een heerlijk ijsje ter afsluiting. En ook nog een snoepzakje voor al je vriendjes.
En voor de jarige… een cadeautje!

Stacks Image 235
Stacks Image 152
Stacks Image 207

Boek het verjaardagsfeestje (voor tenminste vijf kinderen) via 045-5224693.

Enter the name for this tabbed section: KINDERPANNENKOEKEN
KINDERPANNENKOEKEN arrangement € 7,90 per kindje (vanaf 5 kindjes)
Het kinderpannenkoek menu bestaat uit een kinderpannenkoek met poedersuiker. Hiertoe behoort ook ranja met een rietje, kunnen er kleurplaten gekleurd worden, krijgen de kinderen een heerlijk ijsje en een snoepzakje ter afsluiting, de jarige ontvangt dan ook nog eens een cadeautje!*
Stacks Image 609
Enter the name for this tabbed section: KINDERFRIETJES
KINDERFRIETJES arrangement € 7,90 per kindje (vanaf 5 kindjes)
Bij het kinderfrietjes menu behoren frietjes met een snack naar keuze. Hiertoe behoort ook ranja met een rietje, kunnen er kleurplaten gekleurd worden, krijgen de kinderen een heerlijk ijsje en een snoepzakje ter afsluiting, de jarige ontvangt dan ook nog eens een cadeautje!
* De snacks kunnen ter plaatse worden uitgekozen.
Stacks Image 618
Enter the name for this tabbed section: SMIKKELFEEST
PANNENKOEKEN SMIKKELFEEST € 7,90 per kindje (vanaf 5 kindjes)
Bij het pannenkoeken smikkelfeest mogen de kinderen de pannenkoek zelf versieren met o.a. slagroom, snoepjes en meerdere lekkernijen. Voor de kinderen worden er onbeperkt pannenkoeken geserveerd. Hiertoe behoort ook ranja met een rietje, kunnen er kleurplaten gekleurd worden, krijgen de kinderen een heerlijk ijsje en een snoepzakje ter afsluiting; de jarige ontvangt dan ook nog eens een cadeautje!
Stacks Image 631