Restaurant Schrieversheide

luncharrangementen midden in de natuur

Luncharrangementen bij Restaurant Schrieversheide: bent u met 10 en meer personen, dan biedt ons restaurant u voortreffelijke luncharrangementen aan. Zowel binnen als buiten, op ons grote terras, geniet u van het prachtige uitzicht over de paars-groene heide, waar dikwijls de herder met z'n schaapskudde voorbij trekt.
Bel ons op 045-5224693 of stuur een email om uw wensen kenbaar te maken (of nog beter: kom even langs). Wij bespreken uw ideeën en wensen en maken samen uw lunchvoorstel.

Prijzen van onze luncharrangementen, zie onder. De prijzen zijn exclusief consumpties. De luncharrangementen gelden vanaf 10 personen. Reservering uitsluitend vooraf via ons telefoonnummer 045-5224693.
Heeft u andere ideeën omtrent de lunch? Samen maken wij uw lunchvoorstel.

Enter the name for this tabbed section: standaard lunch
STANDAARD LUNCH € 8,90 p.p. (vanaf 10 personen)
De standaard lunch bestaat uit diverse belegde minibroodjes en sandwiches met o.a. Goudse kaas, achter ham en kipkerriesalade. Daarnaast serveren wij er een Italiaanse tomatensoep bij.
*Er worden 2 minibroodjes en 1 sandwich per persoon geserveerd.
Enter the name for this tabbed section: boswachterslunch
BOSWACHTERSLUNCH € 9,90 p.p. (vanaf 10 personen)
De Boswachterslunch bestaat uit royaal opgemaakte huzarensalade aangevuld met diverse broodsoorten en beleg met o.a. Goudse kaas en achterham. En een Limburgse rundvleeskroket met mosterd.
Enter the name for this tabbed section: luxe lunch
LUXE LUNCH € 13,50 p.p. (vanaf 10 personen)
De Luxe Lunch bestaat uit diverse belegde minibroodjes en sandwiches die smaakvol worden belegd met mozarella/pesto/tomaat, gerookte zalm, kaas, kipkerriesalade en carpaccio met pijnboompitten. Daarnaast serveren wij er een Italiaanse tomatensoep bij.
Enter the name for this tabbed section: lunch Schrieversheide
LUNCH SCHRIEVERSHEIDE € 9,90 p.p. (vanaf 10 personen)
De lunch Schrieversheide bestaat uit diverse minibroodjes en sandwiches die royaal worden belegd met achterham, Goudse kaas en kipkerriesalade. De lunch wordt aangevuld met een extra Limburgse rundvleeskroket met mosterd. En uiteraard een lekker stukje Limburgse vlaai.
*Er worden 2 minibroodjes, 1 sandwich en 1 stukje vlaai per persoon geserveerd.
Dit is een arrangement en kan niet gesplitst worden.
Enter the name for this tabbed section: winterlunch
WINTERLUNCH € 9,90 p.p. (vanaf 10 personen)
* alleen in het winterseizoen
De Winter Lunch bestaat uit diverse minibroodjes die rijkelijk worden belegd met achterham, Goudse kaas en Limburgse cervelaat. De lunch wordt daarnaast nog aangevuld door roggebrood met boerenzult, roggebrood met appelstroop en een lekker kopje erwtensoep met worst
*Er wordt 1 broodje per persoon geserveerd.

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[INFO]

Stacks Image 665
Restaurant Schrieversheide
Schaapskooiweg 99
6414 EL Heerlen
Tel. 045-5224693
Meer informatie via email

Rufen Sie uns an / Call us: 0031 455 224693
Deutsche Speisekarte zur Verfügung / English menu availableRestaurant Schrieversheide is het gehele jaar dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Op 1e Kerstdag en nieuwjaarsdag alleen geopend bij goed weer.
Voor zowel het restaurant als het terras geldt zelfbediening; u mag uw bestelling doorgeven aan het buffet. Op drukke dagen hanteren wij een beperkte menukaart.
Stacks Image 993
Betaling contant en PIN.

Voor groepen vanaf 20 personen is reserveren in de avonduren ook mogelijk!