Restaurant Schrieversheide

de natuur dichtbij

Iets te vieren? Bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, baby-borrel, kinderfeestje, familie-uitje of receptie; hiervoor kunt u ook buiten onze openingstijden terecht. Een bijzondere locatie voor uw bijzondere feest. Bel 045-5224693 of kom even langs voor meer informatie.

Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen binnen en zo'n 500 zitplaatsen op het terras. Wij verzorgen graag uw warm en/of koud buffet volgens uw wensen. Ook organiseren wij barbecue en steengrill arrangementen, eventueel in combinatie met een wandeling o.l.v. een gids van Natuurmonumenten.

Wilt u onze buffetten- en arrangementenoverzicht downloaden? Klik dan op de button hieronder.

arrangementen

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[INFO]

Stacks Image 635
Restaurant Schrieversheide
Schaapskooiweg 99
6414 EL Heerlen
Tel. 045-5224693
Meer informatie via email

Rufen Sie uns an / Call us: 0031 455 224693
Deutsche Speisekarte zur Verfügung / English menu availableRestaurant Schrieversheide is het gehele jaar dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Op 1e Kerstdag en nieuwjaarsdag alleen geopend bij goed weer.
Voor zowel het restaurant als het terras geldt zelfbediening; u mag uw bestelling doorgeven aan het buffet. Op drukke dagen hanteren wij een beperkte menukaart.
Stacks Image 990
Betaling contant en PIN.

Voor groepen vanaf 20 personen is reserveren in de avonduren ook mogelijk!

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[review]

 • Restaurant Schrieversheide is aan te bevelen vanwege de mooie ligging, de vriendelijke atmosfeer en de hartelijkheid van het personeel. Het menu is er eenvoudig, maar heel smakelijk en gevarieerd. We komen er zeker nog eens terug, maar nu met een hele wandelclub!
  Math. Huijnen
 • Heel gastvrij en klantvriendelijk werden we ontvangen. Knap hoe deze twee meiden - met achterin een kok natuurlijk - de zaak runden, te meer daar het erg druk was. En tegelijk zeer vriendelijk. Petje af. Het eten was heel lekker. Het restaurant ligt op een prachtige locatie.
  Bert Klaassen
 • Goede bediening, heerlijk eten. Zeer zeker een aanrader!
  C.M. Ossenblok en Marion Limpens
 • ik vond het vooral gezellig, en een goede gastvrouw.
  Mary Bieringa Brink
 • Vriendelijk personeel, mooie lokatie, lekkere maaltijd en een uitzicht over de heide maken dit bezoek tot een onvergetelijke belevenis.
  Johan Wenmakers
 • Fijne bediening, lekkere vlaai, lekkere soep en heerlijke pannenkoeken. Voor herhaling vatbaar.
  Marijke Pijper-Hinssen
 • Wandelen in de omgeving van Restaurant Schrieversheide is erg aan te raden. Er zijn diverse wandelroutes die gelopen kunnen worden. De afwisseling tussen bos en heide is zeer leuk. De pannenkoeken overtroffen onze verwachtingen, erg lekker! Kortom: een aanrader!
  Michael Nagel
 • Het eten was zeer goed, geweldig uitzicht over de Brunssumse heide, gaan zeker nog eens terug.
  Ine Smeets